sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Asenneongelma(ko?)

Nyt ku ensimmäisenä rupes miettimään mitä tänne kirjottelis, tuli saman tien mieleeni pohdiskella vähä ihmisten elämänasenteita.. Oon tässä viime aikoina saanu aikamoisen tietotulvan siitä että minkälainen elämänasenne kullakin pitäisi olla ja mitä ei missään nimessä hyväksytä. Eräs entinen ystäväni kertoi elämänasenteensa tai paremminkin elämän pyhän kolmiyhteytensä olevan seksi, viina ja soittaminen? Voittekin tästä varmasti päätellä, miksi kyseessä on juuri entinen ystävä. Ei oikein elämänasenteet käyny yksiin. :D Myös tämän samaisen "ystävän" mielestä minun elämänasenteeni on jotain niin väärää, sillä eihän elämässä ole mitään nauttimisen arvoista, eihän?
Mieleeni herääkin siis kysymys siitä, kumpi meistä on tässä se asenneongelmainen? Olenko se minä? Minä, joka en voi omaksua hänen elämänsä pyhää kolminaisuutta?

Täytyy ihmetellä välillä myös joskus hyvinkin järkevältä kuulostavaa elämänasennetta; eletään päivä kerrallaan. Saman asian ajaa ihmetyksessäni myös elämänasenteena; elä täysillä. Vinkkeinä ne ovatkin ehkä hyviä, mutta jos niitä elämänasenteenaan soveltaa niin silloin on ehkä parempi miettiä vähän syvemmin ohjeen tarkoitusta. "Elä täysillä" ei suinkaan mielestäni tarkoita sitä, että ei muulla väliä kunhan rahaa ja viinaa löytyy ja ollaan joka viikonloppu ympärikännissä. Vielä en ole tarkemmin sen elämänohjeen tarkoitusta selville ottanut, mutta kerron kyllä kun sen löydän.

On silti totta, ettei kukaan meistä selviäisi tästä elämästä selväjärkisenä jollei silloni tällöin ota elämänasenteekseen vähän rennompaa linjaa! Täytyy kuitenkin muistaa että liika on liikaa ja ei makeaa mahan täydeltä! :) Tähän loppuun sopiikin hyvin Petri Nygårdin biisi selvä päivä. Muistakaahan joskus silti ottaa rennosti, mutta älkää ihan koko elämänne kustannuksella! :)

http://www.youtube.com/watch?v=OqoKizBhmyA&feature=related

-Asenneongelmainen

2 kommenttia:

  1. Kauheesti sulla tätä asiaa tääl :D itellä ei paljo mitää, kyllä tätä varmasti jaksaa seurata tätä sun blogii :)

    VastaaPoista