keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Uuden vuoden lupauksia :)

Noniin! Tänään siis lupasin itelleni että lupaan uutena vuotena alottaa terveellisemmän elämän ja käydä siellä kuntosalilla useammin!! No, lupauksen kunniaksi piti shoppailujen jälkeen käyä pitsalla, ku kaveri kerta tarjos :)
Nukuin taas liian myöhään ja tämäkään yö ei näytä korjaavan unirytmiä.. Mutta sain silti jotain hyödyllistä aikaan, keksein nimittäin mistä mainoksesta teen äidinkielen mainosanalyysin :) Se ei tosin paljoa oo, sillä vielä pitäis tehä ite analyysi :D Kaikista maailman mainoksista valitsin sen tällä hetkellä kiistellyimmän ;)

Hyviä uutisia: VAATEKAAPPI ON MELKEIN KOOSSA TAAS!:) Eikä siinä näy naarmun naarmua ulos päin!! Ehkä pääsen pian taas elämään elämää.
Elämästä puheenollen uuden vuoden suunnitelmat etenee hurjaa vauhtia. Tänään sain kutsun jopa kaksiin vuoden vaihtamis pippaloihin mutta ei, pidän kiinni loistavasta suunnitelmastani! :) Uusi vuosi vaihtuu mun osalta siis Kokkolassa. Pakko päästä moikkaamaan vanhoja kavereita joista se hölmöin lähtee 7 pv valtion leipiin :DD Se on kyllä ihan miehistymisen tarpeessa.. Tosin en osaa kuvitella tätä maailmankaikkeutta ilman sitä höpsönä :D Ei.. ei sen tarvikkaan miehistyä.

Lisää hyviä uutisia. Tänään oli onnenpäivä sillä Cosmo tuli postissa! :) Ja mikäs olisikaan horoskooppihullulle parempaa ku cosmon horoskooppi ekstra ensi vuodelle? Lupaan huomenna avautua omasta horoskoopistani :D

Mutta nyt painun suunnittelemaan lisää uutta vuotta, hyvää yötä.

-Johanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti